vilken helg....

sitter på bussen hem från Stockholm nu, hittade inernet här nu:) najs!!! En heeeeelt skön helg!!! Haft både kul o de mesta har fått bra.
resan började med att tåget gick halv 8 till Hässleholm där vi sen skulle byta till Stockholm.... Inga problem res vana som vi e!!! Där hitta vi oss en kompis, som va prat sugen!! Lång resa som gick bra med varm choklad o cocacola ZERO går det mesta:)

väl framme i Stockholm glömde vi helt bort maten var såå shopping sugna!! Men sen va d då sax för att bege hos till hotelet!!! Herre Gud hur skulle d gå!! O flyt som vi har trängde vi oss lite i info kön :) hitta nästa nr på golvet haha.. Där fick iaf info om tåget, pendlen o tvärbanan..... Vaaaafaaaaaan är skillnaden??? Vi lyckades ta oss till vårt hotel iaf utan några problem... Hade föreställt oss värsta skabbet när vi kom runt en hörna.. Stog d en skylt med vårt hotels namn... Malin missa att d stog 200 m dit... Så hon trodde själva hissen till tåget va hotellet hahahahahahahah sååååå fuuult d va..

väl framme på hotellet o när vi skulle öppna vårt vår börja vi as garva.. Det vi såg var em våningsäng hahahahahahahah så jävla litet.. Men det va iaf fräsht o badrummet som låg i korridorer va fräsht o bra med

>sen kommer vi rill resan enda tabbe.... Åkte pendln till tvärbanan där vi skulle byta till Globen.. Satte oss på tåget o vi märkte inte att vi åkte på fel håll förän när vi var på ändstationen. Hahah tror ni vi fick panik en kvart kvar tills ladygaga kom ut på sen.... Väl framme på globben,, sprang som 2 jävla idoter för att hittasektion 26b, ett helt varv för att sen inse att det var en våning upp haja... Missa en låt.... Men fyyyyyyyfaaaaaan faaaaaaaaaan va hon är braaaa.. Gåshud koncerten igenom!!!!! Jävlar vilken stämning..

Tack Malin för du drog med mig!!!!

sen va vi så trötta så vi sket i utgång o satsa på en cider på hotellet istället!! Sen slockna vi!!!

idag kom vi upp i tid stack in till stan för tt shoppa vidare, har köpt ett par såå jävla fina sko o en minst lika snygg klänning o massssa mer!! Får lägga upp bilder på allt sen!!! Sitter på bussen nu som sagt o har väl sisådär 2 timmar kvar Utav totalt 7,5 så luuungt ju!!! Men nu pallar ja inte skriva mer! Ciao

en sak bara i Love ladygaga!!!shiit sicken brud

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Hej



Drygt att sitta på bussen. Minns första gången jag åkte hem till Södertälje från Hbg. Då tog jag också buss - trodde aldrig att jag skulle komma hem!



Härlig helg ni verkar ha haft iaf.

Jag och Ebba ska åka vår första tur med x2000 till Södertälje på onsdag. Spännande! Skulle behöva en egen vagn för alla grejer bara. Haha!



För att svar på din fråga om de tusen tågen så skiljer de sej åt både till utseende men i första hand beror det ju på varifrån och vart man ska åka. Du kanske inte alls vill veta eller redan har full koll. Men jag berätar ändå!

- Pendeltåget (oftast vita) är ungefär som Pågatågen och de går längre sträckor i länet. Om man bor i Södertälje tar man pendeltåget in till Sthlm.

- Tvärbanan (blå/gula?) ä en linje som går tvärs över stan (sthlm) Det är mer som en spårvagn med 2-4 vagnar.

- Tunnelbanan (blå) har flera olika linjer, tre baslinjer (röd, blå, grön) Man åka inom stan och om man bor i närmre utkanten av Stockholm.



Till Globen kan man både åka buss, tunnelbanas gröna linje och Tvärbanan! Det du! :)



Lycka till vid nästa besök



2010-05-10 @ 08:44:15
URL: http://flikkan.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

(Man kan också ta pendeln till Årstaberg och byta till Tvärbanan om man ska till Globen.)

2010-05-10 @ 08:45:49
URL: http://flikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0