Måndag.

O det har varit en lång dag på jobb idag. Började 8:45 -19:30 o det är typ så mina dagar lär ser ut nu när min 40 timmars vecka har satt igång.. =( sådär kul.

Men skönt är det iaf att dem spelar julmusik från vår granne MQ så jag får lite julkänsla även på jobb =) haha
Igår, fick jag nog världens finaste sms av kompis. Mitt hjärta värmde gott där! Det där slog grävarns sms ;) haha!!!
Du är bäst kompis!

idag vet jag inte riktigt va jag ska skriva....för inget skojj har hänt idag tyvärr. Kanske bli destu mer att skriva om imorn...

Pallar inte datorn nu...

ciao

fan va jag bloggar nu...

Måste bara lägga in denna text min syster skrev för ett bra tag sen... Jag gråter varje gång jag läser det, så fint skrivet.
Och jag kommer aldrig glömma den stund då tof min resväska o flög bort till andra sidan jordklotet, vi sa knappt hejdå till varandra för helt enkelt kunde inte för då börja vi bara tjuta....
och kommer aldrig heller gömma den dagen jag kom hem... när du kom ner från skolan för att säga hej välkommen hem på pizzerian där vi satt... fy fan va tårar där kom.....

Det är kärlek det...

Men här kommer hennes ord:

Karolinas ord:

" Jag kommer ihåg den dagen då du åkte till Thailand. Nu förstår jag meningen med orden "man vet vad man har när det inte finns hos en". Jag liksom inbillade mig att du åkte för att inte komma tillbaka. Jag vet, att det låter hemskt, men det skulle vara min värsta mardröm. Och du fick resa iväg, komma till något. Jag stannade kvar här, kröp ner i ditt varma täcke och grät. Följde mina vardagliga omedvetna rutiner. Slog på datorn och fångades direkt av din bakrundsbild och - Jag älskar dig syrran, över hela skärmen. De sista orden jag minns att jag sa innan jag släppte din hand för att säga adjö. Jag var rädd för att det skulle hända igen, att jag inte hann säga adjö, att jag skulle få pussa en försvunnen kind. Men tack och lov så fick jag gråta över att se dig två månader senare. Jag vet, att detta kan låta löjligt, men den psykiska påfrestning som trycke över mitt bröst var svårfrånkomlig. Den känsla som jag upplevde för fem år sedan, att se någon flyga iväg, bort från mig är ännu obearbetad."
Min syster e fin hon!

söndag, kväll.

Har precis myst till det. Tänt massa doft ljus oooo så mysigt här e nu!! Just love julen. Osså lyssnar jag på calle från idol, så jävla bra!

Dock dricker jag coca cola, den vanliga... den är inte alls god nu om man jämför med zero. men får duga ikväll hahah!!

Tänkte kolla flickan som lekte med elden om en stund. ännu mer mys på munkis...

Va hos Jompa en sväng innan, så mysig lägenhet hans mamma har , just love it!! O så mysig släkt o jompa e ju inte alls lik sin pappa i sättet hahhahah... O sjuuukt god smörgådstårta o prinsess tårtan va inte heller fy skam..
Men bäst va nog vår pressent hahah.. han gnäller ju alltid på att ja inte skötte mina ankor jag fick av dem.... nu ska vi se hur länge han lyckas sköta sin!!!! =)
Saknar redan min trio =( mina två absolut bästa killkompisar, ni är underbara båda två, älskar er!

Näe nu lämnade jag datorn för en stund!!

Ciao

Mina ankor jag fick av nille o jompa när dem va på
besök  Gbg en gång.
Ska jag va ärlig; saknar dem faktiskt lite nu!

söndag,

o trött som fan. =(
Skönt med en ren lägenhet dock!

Det var bra att kvällen igår blev som den blev, dels behövda jag städa! Dels börja det kännas sjukt bra att man har accepterat för sig själv saker o ting. Det där med att acceptera är inte alltid lätt tyvärr men ibland måste man. O nu har jag gjort det o det känns bra trots allt.

För ett halvårsen bodde jag i Gbg, nästan snart ett år sen. Och nu är jag tillbaka i Hbg och jag trivs som aldrig förr. Kommer alltid sakna staden Gbg men som sagt den kommer att ligga kvar! Men min tid är här o nu och det är bara till o se framåt, kul o se tillbaka ibland med, men man ska nog försöka rikta sig framåt för att hamna rätt på vägen och känns som jag är på rätt väg nu!

Dagens planer innebär jobb till 15, tack o lov! och sen bär det nog av till släktkalas hos Jompie med Nille. Trion är samlad igen haha! Sen ska dem glo på fotboll så då är jag fett petad! Men skönt! Vill nog hem o tända ljus ikväll och mysa!

Dax för frulle på munkavägen, vilket består av flingor o mjölk.

Hörs gott folk!

Lördag.

Det är så konstigt, det är ine förän nu jag känner av tröttheten.
Va hemma vid va kan klockan vatt pratade iaf telefon vid halv4 eller va hon halv 3? haha jag har ingen aning. Och sen ringde iaf klockan 7, dax o upp o hoppa för att ta sig till jobb, som gick hyffsat snabbt idag.

Massa folk som kom på besök kanske därför.

Har precis städat hela lägenheten. men fortfarande är den inget rolig att städa. Jag vill härifrån! Men iaf... så ska ja köra en sista gång hem till mamma o pappa nu för att hämta min tvätt. Så kommer jag få en nybäddad säng inatt med =) Lovely.


Nä bäst att köra iväg för jag börja känna av tröttheten nu... och jag ska ju upp o jobba imorn med.

En sjukt trevlig kväll med trion igår, bäst när nille losa skitgubbe som "han aldrig göro har gjort" roligast när Jompa gräla på golvet som en bebis av trötthet. ahaha.

Nu gick jag iaf!

Massa kärlek

fredags kväll

för jag är bara så social....

sitter hos nille med han o jompa... mina 2 favvisar!!!!dem dricker bira medans jag dricker sjuk go coca cola =)... alltså jobb imorn för min del...

idag åkte mam o dad till thailand.. tror ni jag e avis??? inte alls.....

vet igenligen inte va ja ska skriva.. o jag borde va social.... såfår väl va..


Löning!! löning

Onsdag den 25: PENGAR! underbar känsla. Denna månad ska ja inte spendera på massa skit, utan ska försöka lägga undan till en mac book o en iphone, har jag oxå blivit en mac nörd nu?

Igår var det exakt en månad till julafton, vad tiden går. Längtar nästan till all julmat. På fredag åker mamma o pappa till thailand, tror ni man vill med? gahhhhh

Annars händer inte så mkt just idag, jobb hela dagen bara. Dagarna går ganska snabbt på jobb fast det är så sjukt långa dagar. så det känns skönt då trivs man ju!!
Tänkte gå o göra ve mig så jag cyklar i tid, blev lite stressigt igår när jag väl hade så sjukt god tid på mig. Tack vare den satans plånboken jag va av med =( Men nu är den hittad igen!!!

Ha en bra dag mina vänner o andra som läser!
Foto: Jag.
Bild: Min underbart fina kisse när han va liten!

Och till Marie, vilken marie nu det än är?!? så är det arbetskollegor ja =) o fatta inte va du mena när du skrev språkat med någon av dem????

haha det var den helgen =)

Hej hopp!
Jag då e den helgen över, tur man e ledig imorn med =)

Wallmans igår va sjukt trevligt, men ibland undrar man vad jag o malin höll på med, billig kväll när man har vin i väskan iaf haha!!!
200 kort e tagna snacka om papparatzi frida var i farten!
O ballongen leken, den av go den, va fan syssla vi med igen??? hahahahhahahah roligt hade vi iaf!
Orkar nog inte skriva så mkt idag. trött e vad jag e.

Träffa en väldigt snäll människa igår, kram go o väldigt mysig. Fått några sms idag, dessvärre e det lika jobbigt när det kommer upp när ska vi träffas, fika? jobbigt. sånt pallar ja inte jue. Roligt o ha någon att dansa med ute ju men sen tycker jag alltid det är punkt. jaja denna vecka e ganska tjock iaf så då hinner jag inte iaf!

Och sen har jag en fråga.
Skulle sätta upp mina julstjärnor o så idag. Nu ikväll när jag var som tröttast...
men vafan, alla sladdar e ju för korta o räcker ju inte ens ner till marken...
Va gör man då?
O varför så jävla korta sladdar??? Bättre man gör för långa ju! Sånt blir jag arg på!

godmorgon.


Klockan är då 7:14, vilket inte har hänt på läge att jag är uppe då!!... Jag brukar ju snooza sopm bara den. Men idag flög jag upp ur sängen. Ganska skönt på ett sätt.. Ska sluta snoza tror jag.

Vaknade inatt o trodde klockan va sju, men då va klockan bara halv3, så då fick man somna om lungt igen =) Stressad? nä då! haha

Ska bli en sjukt rolig dag trots allt. Men nu har jag brottom.

Fredag=helg =eller inte!

Fredag idag då, o det är full rulle här kan jag lova. Har blivit lite ändrade planer.
Har fått ryka in o jobba imorn.... =/

Vilket innebär: Jag jobbar 9:45.17, Förfesten på Apo börjar 17, Kvart över 18 går taxi bilarna ner till Wallmanssalonger.... HUmm vart tog min lediga dag vägen där jag skulle fixa tilltugg köpa alkohol o träna?
Tilltugget fixar jag istället idag och imorn bitti, alkohol.. som tur va har jag lite flarror i kylskåpet =) Och som eva sa.... "Frida är snabb på att göra ve sig" hah får bannimig hoppas på att jag är det imorn!!!

KÄnner mig dum som lämnar Malin o Bitte med alla förberedelser =( Men inte mkt o göra antar jag... Ni kommer fixa det såå bra.


Måste nog skriva upp en kom ihåg lapp på allt ja ska ha med mig o som ja inte ska glömma osv, annars lär ja glömma hälften!
Kameran ska iaf laddas =)



Nu har jag nog inte tid för att sitta här med....
Ha en trevlig helg så hörs vi!

på väg.

Gaaahhhhhhhh
blir tosig på denna jävla bloggfanskap. URSÄKTA mitt språk!
Kan verka göra mellanrum mellan texterna eller läggaupp bilder för så stängs allt ner...
bajs mög...
o jag som har raderat hela bloggen nu för jag trodde det skulle hjälpa men ikke...
Jaja det är väl som det är...Inte mkt jag kan göra på egen hand antar jag..

Sitter här o dricker powerade för att ja ska kunna få en petflaska tills lördag hahha...
Fan va skoj det ska bli och vad vi ska ha...
LÄngtar som tusan...

Imorn ska ja direkt hem till Mia efter jobb, där vi 4 tjejer ska äta pizza, dricka öl o kolla idol =)
Mys pys!

Söndag
ska jag hem till syster o pyssla och då hänger även mini med... minisyster asså.
Mys pys även det..
Osså får vi ju inte glömma julskyltningen på RÅÅ =)

Nästa projekt som jag har är nästa fredag då det är inbokat middag med jompa o nille.
Trion 4-ever!
Det var allt för idag!

RSS 2.0